Στην δημιουργία Εφηβικού τμήματος από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού προχωρά ο Οργανισμός  Άθλησης και Πολιτισμού,  στην προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες για έκφραση και δημιουργία των εφήβων, μαθητών και μαθητριών, για τους οποίους το Θέατρο αποτελεί, αναμφίβολα, μέσο για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στην ζωή τους. 
Την ευθύνη για την διδασκαλία και την σκηνοθεσία έχει ο σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Κορυδαλλού Μπάμπης Κλαλιώτης και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μελίνα Μερκούρη, Σκηνή «Γκαράζ».  
Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 4970 475. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κορυδαλλού έχει αναδείξει ιδιαίτερα τον παιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο του θεάτρου με πολλές δράσεις, όπως τη λειτουργία τριών Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων, την λειτουργία ομάδων Θεατρικού παιχνιδιού, καθώς και το δημοφιλές πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου «Πάμε Θέατρο» με την οργάνωση επισκέψεων σε επιλεγμένες κεντρικές αθηναϊκές σκηνές και μειωμένο εισιτήριο. 

http://www.pireasnews.gr/
 
Top