Η ανάρτηση που έκανε ο πρώην Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά και αδερφός του Ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, ο γιατρός Νίκος Βλαχάκος, άναψε φωτιές στον Πειραιά!

Και όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις των φίλων του, μάλλον ελπιδοφόρα κρίνεται μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Βλαχάκου για το Δήμο Πειραιά!


Ο Νίκος Βλαχάκος, το όνομα του οποίου παίζει εδώ και καιρό για το Δήμο Πειραιά, προχώρησε πριν λίγες ώρες σε μια άκρως πολιτική ανάρτηση, με σαφές μήνυμα για το Δήμο του Πειραιά, αναφέροντας ότι ο Πειραιάς είναι η «μια πόλη και η μια αγάπη»!


Ως εκ τούτου, οι ισορροπίες στον Πειραιά ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του 2019 ανατρέπονται και από εδώ και στο εξής οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!

Η υποψηφιότητα Βλαχάκου έχει εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορούν  α προσελκύσουν τόσο ένα σημαντικό κομμάτι της παράταξης Μιχαλολιάκου όσο και ένα κομμάτι που προέρχεται από τις πατριωτικές πτέρυγες τόσο της Κεντροδεξιάς όσο και της Κεντροαριστεράς, ακόμα και της Αριστεράς!

Καθώς μιλάμε για έναν ιδιαίτερα αγαπητό Πειραιώτη, με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά – καθώς διετέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά – με «βαρύ» όνομα και φυσικά με μεγάλη αγάπη για τον Πειραιά στον οποίο ζει και εργάζεται.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει εάν τελικά ο Νίκος Βλαχάκος θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κατέλθει ως Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις Εκλογές του Μαΐου 2019, καθώς όπως μαθαίνουμε οι πιέσεις που του ασκούνται είναι πολλές!

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα Βλαχάκου – και με δεδομένο ότι δε θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα από το χώρο της Κεντροδεξιάς – θα μπορούσε να αγγίξει ακόμα και το 20% στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών… Ποσοστό που δύναται να καθορίσει τις εξελίξεις στο Δήμο Πειραιά!
via
 
Top