Ο Ολυμπιακός έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε αλλά η Μίλαν έφερε τούμπα το ματς στην επανάληψη και επικράτησε 3-1 - Κατέρρευσαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 70', σε εννέα λεπτά η ανατροπή των Ιταλών

Μέσα σε εννέα λεπτά ο Ολυμπιακός γκρέμισε ό,τι έχτισε στο πρώτο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μίλαν στο Σαν Σίρο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» που μετά το 10' έδειξαν κινητικότητα μπόρεσαν να προηγηθούν με κεφαλιά του Γκερέρο (14'), είχαν καλή παρουσία στο 45λεπτο, όμως, κατέρρευσαν προς το τέλος του δευτέρου μέρους.

Οι Ιταλοί κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση μετά το 70' όταν και βρήκαν την άμυνα του Ολυμπιακού «μπόσικη» και δίχως την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση και την τιμώρησαν.

Ο Κουτρόνε έφερε το παιχνίδι στα ίσα 20 λεπτά πριν το φινάλε και οι Πειραιώτες δεν διαχειρίστηκαν την πίεση. Ακολούθησε στο 76' το 2-1 με τον Ιγκουαϊν, ενώ στο 79' πάλι ο Κουτρόνε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Και τα τρία γκολ της Μίλαν προήλθαν από κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού που πιάστηκε στον ύπνο όταν δέχθηκε την ιταλική πίεση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεδομένα απέκτησε προβληματισμούς. Ειδικά για την ολική κατάρρευση στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι ποιοτικές ομάδες όπως η Μίλαν δεν αρκεί να έχεις καλή εικόνα στα 2/3 της αναμέτρησης.

Στην βαθμολογική ουσία της υπόθεσης οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν με 1 βαθμό στον όμιλο, η Μίλαν έφτασε τους 6 και η Μπέτις τους 4.

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (54' Κουτρόνε), Καστιγιέχο (54' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Ιγκουαΐν, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Μπίλια, Ροντρίγκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78' Μεριά), Κούτρης, Μιράντα, Σισέ, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83' Φορτούνης), Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ναουέλ (72' Ποντένσε).
onsports.gr
 
Top