Ένα ωραίο ματς εξελίχτηκε στο Ολυμπιακό στάδιο.ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους και το τελικό αποτέλεσμα(1-1) ισως να ικανοποιεί και τους δυο.

Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Η βλακεία μας ήταν στην τελευταία φάση. Δεν επιτρέπεται σοβαρή ομάδα να δώσει τέτοια φάση. Άμυαλα εντελώς. Ούτε καλό χτύπημα φάουλ και κινδυνέψαμε να δεχτούμε γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι, κλειστό παιχνίδι, όποιος έβαζε γκολ θα είχε πλεονέκτημα. Ήταν χαζή η τελευταία φάση για εμάς».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: «Είχαμε σπουδαία ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Έγινε ισορροπημένο ματς, μας πίεσε στο πρώτο μισάωρο η ΑΕΚ, αλλά προηγήθηκαμε. Μας έλειψε πολύ ο κόσμος μας, αλλά έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες για να νικήσουμε, όπως και ο αντίπαλος. Λυπούμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Live η εξέλιξη:

Τέλος του αγώνα.

94' Τεράστια φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε έφυγε στην κόντρα από αριστερά, έδωσε στον Γκερέρο, αυτός στον αφύλαχτο Φετφατζίδη, ο οποίος από κοντά αστόχησε.

90'ΓΚΟΛ 1-1 για την ΑΕΚ (Μπακασέτας)! Ο Μπακασέτας έδωσε δεξιά στον Γκάλο, ο Βραζιλιάνος έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής, ο Μπακασέτας σηκώθηκε για κεφαλιά, νίκησε στον αέρα τον Γκιλιέρμε και νίκησε τον Γιαννιώτη, φέρνοντας στα ίσια την αναμέτρηση.





57' Στην εξέλιξη της φάσης μετά το κόρνερ, ο Γιακουμάκης έκανε ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Εντυπωσιακή η προσπάθεια του Κρητικού φορ.

53' Ο Λιβάγια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Μεριά, ο οποίος του πήρε τη μπάλα. Ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά η προσπάθεια του Ποντένσε δεν απέφερε καρπούς. Ο Τσιγκρίνσκι τον μάρκαρε χωρίς αντικανονικό φάουλ σύμφωνα με τον διαιτητή.

50' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γιακουμάκης αντί του Κλωναρίδη, που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.



45' Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

44' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό (δοκάρι)! Κάθετη πάσα του Φορτούνη στον Χάσαν, ο Αιγύπτιος σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

43' Γύρισμα του Κλωναρίδη από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα.

42' Πολύ μακρινό σουτ του Λάζαρου, ο Μπάρκας μπλόκαρε τη μπάλα.

40' Σέντρα του Κλωναρίδη από δεξιά, ο Λιβάγια απέτυχε να πιάει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

33' Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στην... καρδιά της περιοχής της ΑΕΚ, ο Μεριά δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

28' Αδύναμη γυριστή κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι μετά από σέντρα του Γκάλο από αριστερά, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ο Γιαννιώτης να μαζέψει τη μπάλα.

22' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Δοκάρι για την Ένωση μετά από σουτ του Μπακασέτα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα κόντραρε και στον Μεριά.

21' Απανωτά σουτ των παικτών της ΑΕΚ έξω από την περιοχή, όλα κόντραραν σε σώματα παικτών του Ολυμπιακού.

19' Μακρινό σουτ του Γκάλο από τον άξονα, ο Γιαννιώτης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα χωρίς πρόβλημα. Η τρίτη τελική της ΑΕΚ στην αναμέτρηση.

14' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λιβάγια μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε το συρτό σουτ με το αριστερό, έπεσε και έδιωξε με το ένα χέρι ο Γιαννιώτης. Ο Γκάλο πήρε το ριμπάουντ, αλλά ήταν οφσάιντ.

11' Ο Κλωναρίδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού μετά από μπαλιά του Λαμπρόπουλου, ο Μεριά κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ πριν "εκτελέσει" ο επιθετικός της ΑΕΚ.

7' Ο Γκάλο προσπάθησε να βγάλει τη σέντρα, αλλά παρενέβη ο Γκιλιέρμε και η μπάλα κατέληξε πλάγιο υπέρ της ΑΕΚ.

1' Έναρξη αγώνα

Συνθέσεις:

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού : Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Χάσαν.

Προβολή εικόνας στο Twitter



Olympiacos FC
✔@olympiacos_org





Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ! / The line-up for today's match against AEK FC!#olympiacos  #slgr #lineup
7:32 μ.μ. - 7 Οκτ 2018
97
27 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter



Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γκάλο, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάγια.

Προβολή εικόνας στο Twitter



AEK F.C.@AEK_FC_OFFICIAL




Οι 11 του Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα στον Ολυμπιακό!#aekoly #aekfc #aekfcseason2018_19#aekfamily
7:26 μ.μ. - 7 Οκτ 2018
37
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη AEK F.C.
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της Super League με 12 βαθμούς. Έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Ο Ολυμπιακός έχει και αυτός 12 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, με τον ίδιο απολογισμό (τέσσερις νίκες, μία ήττα).

Η ΑΕΚ έχει νικήσει 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, 0-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη, 4-0 τον Πανιώνιο και 0-3 τον ΟΦΗ. Η μοναδική της ήττα είναι το 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει 1-0 τον Λεβαδειακό, 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και 0-1 τον Πανιώνιο
. Η μοναδική του ήττα είναι το 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από ήττες στα προ ημερών ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν 3-1 από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο και η Ένωση ηττήθηκε 2-3 από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ. 


 
Top