Ομάδες Γονέων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες  του Δήμου Κορυδαλλού
Έναρξη, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Με στόχο την διαχείριση και επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς,  οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιούν και φέτος, για 6η συνεχή χρονιά, Ομάδες Γονέων. 

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, 9.30 -11.00 στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα (2ος όροφος), όπου θα γίνει και ο διαχωρισμός των γονέων σε ομάδες ανάλογα με την εκπαιδευτική βαθμίδα των παιδιών τους (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).  

Στη συνέχεια, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, κάθε δεύτερη Πέμπτη.  Η συμμετοχή όλων των γονέων είναι δωρεάν.

Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις ομάδες είναι: Αναμόρφωση κοινωνικών αναπαραστάσεων και στερεοτύπων των συμμετεχόντων σε σχέση με το σχολικό περιβάλλον. Παιδαγωγικές παρεμβάσεις- στρατηγικές σε μαθησιακά προβλήματα. Ελεύθερος χρόνος. Αθλητισμός και πρωταθλητισμός.

Συντονιστής των ομάδων είναι ο  ψυχολόγος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ 2018 Άγγελος Σπυρόπουλος. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213-2129333, καθημερινά 9.00- 13.00. 

http://www.pireasnews.gr/
 
Top