Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση των βιβλίων της Παναγιώτας Μπλέτα "UNFUCK THE WORLD" και του Γιώργου Λογοθέτη "ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ-Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΩΝ" στην Aθήνα στα πλαίσια της 36ης Έκθεσης Βιβλίου. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Πεδίον του Άρεως να υποδεχτεί ένθερμα την Παναγιώτα και το Γιώργο και να μοιραστούν μαζί τους τις σκέψεις , τις ιδέες τους, τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους, για τη σύγχρονη πραγματικότητα, την κρίση και την συμμετοχή του πολιτικού δυναμικού σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο στην καταπολέμηση της φτώχειας , των ανισοτήτων, της δικαιοσύνης και της ευημερίας των λαών και να αποτυπώσουν μαζί τα χαρακτηριστικά αυτής της θρυλικής πολιτικής προσωπικότητας που λέγεται Ούλοφ Πάλμε του οποίου οι πολιτικές αρετές και ο αγώνας του για την Δημοκρατία και την Ειρήνη σφραγίζουν την παγκόσμια πολιτική ιστορία και θα πρέπει να παραδειγματίζουν το σύγχρονο ανθρωποπολιτικό γίγνεσθαι...
Οι ομιλίες άρτιες τεχνικά, μεστές αλλά και ανθρώπινες στοχοθετημένες στην ανθρωπιστική και πολιτική βάση των βιβλίων. Οι ομιλητές με εμπειρικό και γνωστικό πλούτο με πολυεπίπεδο κοινωνικό έργο και δράση ανέπτυξαν εμπεριστατωμένες ομιλίες σχετικά με το έργο της Παναγιώτας Μπλέτα και του Γιώργου Λογοθέτη που όχι μόνο διέγειραν και προβλημάτισαν τη σκέψη του κοινού αλλά και συγκίνησαν με την προεκτάσεις που έδωσαν συνολικά στις πολύπλευρες προσωπικότητες και των δύο συγγραφέων.
Ομιλητές ήταν ο Σταύρος Μπένος-Τ. Υπουργός, ο Ηρακλής Λογοθέτης -Πρώην Διευθυντής του Εθνικού Κέτρου Θεάτρου και Χορού, Δρ Μοσχοβία Κασκούρα -Ερευνήτρια/Συγγραφέας και η Φωτεινή Λογοθέτη-Δημόσιες Σχέσεις.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top