Την επιτακτική ανάγκη να αναλάβει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης τις ευθύνες τους στο θέμα της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τόνισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Στέφανος Χρήστου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών 
Σωματείων Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης και οι εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και πολλών ποδοσφαιρικών παραγόντων της πόλης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά , υπογράμμισε ότι ενώ εδώ και 1,5 χρόνο υπάρχουν δεσμευμένα τα απαιτούμενα χρήματα (350.000 ευρώ) στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθυστερεί την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής και το ΣΕΦ, η οποία αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την εκταμίευση των χρημάτων και την υλοποίηση του έργου. Μάλιστα, ο κ. Χρήστου είπε ότι από τις 30/7/2012 έχει στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού χωρίς να έχει πάρει απάντηση μέχρι σήμερα, ενώ και η ΓΓΑ δεν έχει απαντήσει σε επιστολή από τις 29/3/2012. Κατήγγειλε δε, την απουσία εκπροσώπου της ΓΓΑ από τη σύσκεψη, στην οποία είχε κληθεί.

http://www.pireasnews.gr/
 
Top