Η «Gazzetta Dello Sport» έγραψε στο χθεσινό της φύλλο πως η Μίλαν και ο Ρομπίνιο απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο άλλες πηγές από την Ιταλία αναφέρουν πως το θέμα δεν έχει τελειώσει και ότι οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προσπάθεια για την υλοποίηση της πολύ μεγάλης μεταγραφής.



Ολα λοιπόν είναι ανοιχτά για Ρομπίνιο και μάλιστα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά απ' το χέρι τους προκειμένου να πείσουν τον παίκτη να μετακομίσει στην Ελλάδα.



Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας επιβεβαιώθηκε ότι η Φλαμένγκο αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα δεν ήταν σε θέση ν' ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Ρομπίνιο ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για να παίξει δανεικός για έξι μήνες στη "Φλα" κάτι που ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου ν' αποσυρθούν από τις διαπραγματεύσεις.



Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του στη Μίλαν και τον ποδοσφαιριστή και είναι σε "ανοιχτή γραμμή" με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και τη μάνατζερ του Βραζιλιάνου, σε μια κίνηση να έχει αίσιο τέλος η προσπάθεια των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου στράικερ, σύμφωνα με το «Goal».



Ο μεγάλος ανταγωνισμός βέβαια για τον Ολυμπιακό προέρχεται από το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς υπάρχουν προτάσεις από ομάδες αυτών των χωρών και μάλιστα τα χρήματα που έχουν προταθεί τόσο σε Μίλαν όσο και στον Ρομπίνιο είναι πάρα πολλά. Ωστόσο φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θέλει σε ηλικία 30 ετών να πάει σε ένα πρωτάθλημα τρίτης κατηγορίας...



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_718.html
 
Top