Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών ο Ολυμπιακός και η πλευρά του Βαγγέλη Μάντζαρη προχώρησαν στην επίτευξη της συμφωνίας τους για την επέκταση των συμβολαίων τους για τα τρία επόμενα χρόνια!



Με το που έφθασε η αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επικοινώνησαν με τους ατζέντηδες του διεθνούς γκαρντ, για το επερχόμενο ραντεβού των δύο πλευρών, από το οποίο θα προέκυπτε η επέκταση της συνεργασίας τους.



Η πλευρά του Βαγγέλη Μάντζαρη είδε με πολύ καλό μάτι την κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων και μάλιστα στο ραντεβού που ακολούθησε, δεν χρειάστηκε παρά μόνο πέντε λεπτά ώστε να δώσουν τα χέρια για το νέο τριετές συμβόλαιο του.



Βέβαια η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε διάστημα μιας ώρας, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες που αφορούν την σύναψη της συμφωνίας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις και καλή διάθεση, τα πάντα μπήκαν στην ρότα τους και έτσι το βράδυ της Τρίτης (29/7) ακολούθησε η ανακοίνωση για την προέκταση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη. Το κλίμα όπως ήταν λογικό ήταν άριστο από την αρχή μέχρι το τέλος της συνάντησης και έτσι ένα πολύκροτο σίριαλ έμελλε να έχει «happy end» για τον Ολυμπιακό!



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_742.html
 
Top