Ο Ολυμπιακός παραμένει στο... κόλπο τόσο για τον Ρομπίνιο όσο και για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ, παρά τα αρνητικά μηνύματα που διαρρέουν δύο μέρες τώρα τα Ιταλικά ΜΜΕ.



Ο Ρομπίνιο προς το παρόν δεν έχει κλείσει πουθενά. Το βασικό πρόβλημά του είναι πως δεν βρίσκει ούτε τα χρήματα που θέλει ούτε μία προοπτική άλλου τύπου για την καριέρα του. Η Ορλάντο τον θέλει για έξι μήνες αλλά και πάλι τα οικονομικά την.... δυσκολεύουν, οι βραζιλιάνικες ομάδες (Φλαμένγκο, Σάντος κ.ά.) αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες του αλλά και αυτές της Μίλαν και οι προσφορές από το Κατάρ και τα ΗΑΕ δεν έχουν πάρει ακόμα... επίσημη μορφή. Μάλιστα δεν είναι βέβαιο και πως θα πάρουν σύντομα...



Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μαζί με την ομάδα του έχουν... εγκλωβιστεί. Ξεμένουν από επιλογές από τα ίδια τους τα... "παιχνίδια". Από εναλλακτικές που θα μπορούσαν να βγάλουν και τους δύο από το αδιέξοδο. Ο Ολυμπιακός προσφέρει και ικανοποιητικό συμβόλαιο στον Ρομπίνιο (ο οποίος πολύ δύσκολα θα βρει οπουδήποτε τα λεφτά που ζητάει ή αυτά που έπαιρνε στη Μίλαν) αλλά και την δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Το... σταυροδρόμι όπου βρίσκεται ο Βραζιλιάνος είναι δύσκολο και κρίσιμο. Ή θα δελεαστεί από τα όποια... πετροδόλαρα μπορεί να βρει ή θα δώσει στον εαυτό του μία τελευταία ευκαιρία να δείξει τι είναι σε θέση να πετύχει σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και επίπεδο.



Οι επόμενες ώρες και μέρες θα είναι καθοριστικές με τον Ολυμπιακό να παραμένει στο... παιχνίδι για τον Ρομπίνιο, παρά τα αρνητικά μηνύματα του ιταλικού Τύπου.



Φυσικά οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν βάσιμες πιθανότητες και για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ.



Αυτά είναι τα τελευταία νέα από το μέτωπο του Ρομπίνιο και επί της ουσίας, δεν διαφέρουν και... πολύ από αυτά για τα οποία από το πρωί σας ενημερώσαμε. (Δείτε το λεπτομερές σχετικό θέμα ΕΔΩ ).





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_920.html
 
Top