Το υπεράριθμο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεδομένο πως θα περιοριστεί σημαντικά, με την επιστροφή των ερυθρόλευκων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.



Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα... σενάρια για τους ποδοσφαιριστές που θα «κοπούν» από τον Μίτσελ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ένα ρόστερ 25-26 παικτών.



Όπως αναφέρει ο «Γαύρος» έχει παρθεί η απόφαση από τον Μίτσελ να μην συνεχίσουν στον Ολυμπιακό ο Γκαετάν Μπονγκ και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλά σενάρια και για το μέλλον του Γκεβόργκ Γκαζαριάν.



Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Θανάση Παπάζογλου και ότι σκέφτεται σοβαρά εάν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ ή θα ζητήσει να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποιον άλλον σύλλογο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.



Τέλος, όσον αφορά τον Τάσο Αυλωνίτη, φαίνεται πως θα παραμείνει στην ομάδα και θα αποτελέσει τον 5ο στόπερ του Ολυμπιακού τη νέα περίοδο. Άλλωστε, στη συγκεκριμένη θέση εκτιμάται πως θα χρειαστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μιας και ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του και το 3-5-2 σε ορισμένα παιχνίδια.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_795.html
 
Top