Το ήθελαν πολύ και οι δύο πλευρές. Και ο Βαγγέλης Μάντζαρης και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Έτσι και έγινε!



Το "sport-fm.gr" παρουσιάζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για το νέο συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με τον Ολυμπιακό και εμείς σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του:



Η γνωστοποίηση της συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έκλεισε μια βασική εκκρεμότητα του ρόστερ των ερυθρόλευκων εν όψει της νέας σεζόν.



Αλλά και των επόμενων ετών, μιας και ο διεθνής γκαρντ ρίχνει... «άγκυρα» στο Λιμάνι, τουλάχιστον ως το 2017. Νέο τριετές συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές η ανταμοιβή του.



Η πρώτη συνάντηση



Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς τότε να προκύψουν θετικές εξελίξεις. Χωρίς αυτό να προϊδεάζει για αποχώρηση του παίκτη. Ήταν γνωστή άλλωστε η θέληση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν για πολλά χρόνια μαζί.



Τουρκία και Παναθηναϊκός



Ένα ταξίδι στην Τουρκία -που ουδεμία σχέση είχε με το μέλλον του τελικά- δημιούργησε σενάρια που περιλάμβαναν τη Γαλατάσαραϊ και την Εφές Αναντολού. Η μοναδική όμως πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ήταν από τον Παναθηναϊκό! Με τη γνωστή κατάληξη…



Οι οικονομικοί όροι



Η διαφορά στο οικονομικό σκέλος, γεφυρώθηκε. Από εκεί που αμειβόταν με 200.000 ευρώ ετησίως, συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ.



* Και κάπως έτσι ο Μάντζαρης έμεινε... ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_980.html
 
Top