Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.



Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα μέσω των καναλιών Novasports.



Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε SuperLeague ΟΠΑΠ, και UEFA Champions League, καθώς επίσης και τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας .Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις, και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299€ για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 626,40€ που στοιχίζει κανονικά.



Νοva 3Play: Εναλλακτικά, γίνετε τώρα συνδρομητής στην υπηρεσία Nova 3Play (29,90€/μήνα) και προσθέστε τα κανάλια Novasports στην μοναδική τιμή των 179€ αντί για 238,80€, για ένα ολόκληρο χρόνο, με επιπλέον δώρο τον αποκωδικοποιητή. Όσοι είστε ήδη συνδρομητές Nova 3Play, μπορείτε να επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής των καναλιών Novasports.



Η δορυφορική κεραία και η εγκατάσταση παρέχονται δωρεάν.



Μέρος των εσόδων (5€/ πακέτο) θα διατεθούν στην UNICEF καθώς η Nova στηρίζει την κοινή προσπάθεια Ολυμπιακού και UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών.



Αποκλειστική διάθεση στα καταστήματα «RED store» (Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» & Ηφαίστου 11, Μοναστηράκι) & στο www.redstore.gr.



Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2014.



Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 2111008174 & 2111008175.



H προσφορά απευθύνεται σε ιδιώτες και μόνο για ιδιωτική/οικιακή χρήση. Κάθε άλλη χρήση διώκεται ενώπιον των Ελληνικών - ποινικών και αστικών - δικαστηρίων.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/nova_30.html
 
Top