Ο Άλαν Πουλίδο θα καταγγείλει στην FIFA την Λίγκα του Μεξικού αλλά και την Τίγκρες, βασιζόμενος σε διεθνείς κανονισμούς, ενώ προτίθεται να φτάσει μέχρι το CAS για την ελευθερία του.



Ο Πουλίδο έχοντας αλλάξει εκτός από μάνατζερ αλλά και δικηγόρο έχει κάνει κινήσεις και κατά της Λίγκας του Μεξικού αλλά και κατά της Τίγκρες για το συμβόλαιό του. Ο Μεξικανός διεθνής κυνηγός έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να σπάσει κάθε... δεσμό με την ομάδα του, προσφεύγοντας στην FIFA και κατά της Λίγκας αλλά κατά της ομάδας του.



Που ποντάρει όμως ο Πουλίδο, που είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό; Στο γεγονός πως το συμβόλαιο που επικαλείται πως έχει μαζί του η Τίγκρες έως το 2016 μπορεί να κριθεί παράνομο. Και αυτό διότι ως πιτσιρικάς ο παίκτης είχε κάνει deal με την ομάδα, με το συμβόλαιο να ανανεώνεται αυτομάτως ανά δύο χρόνια. Αυτό όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA δεν είναι νόμιμο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".



Πολύ απλά διότι σε μία τέτοια περίπτωση μετά το πέρας των δύο ετών θα πρέπει να συναινέσει και να υπογράψει ο παίκτης το νέο πια συμβόλαιο, για να είναι αυτό σε ισχύ. Ο Πουλίδο επιμένει για την... παρανομία που υπάρχει στο συμβόλαιό του και είναι σίγουρος πως θα δικαιωθεί 100% και άμεσα. Ειδικότερα ο παίκτης ισχυρίζεται πως στο συμβόλαιο που παρουσιάζει η Τίγκρες έως το 2016 υπάρχει μόνο υπογραφή του παλιού του ατζέντη και όχι δική του.



Εάν η Τίγκρες δεν του επιτρέψει να φύγει με μεταγραφή στο εξωτερικό ο παίκτης έχει την διάθεση να φτάσει μέχρι και στο CAS. Σε μία τέτοια περίσταση ο Άλαν Πουλίδο θα έχει πολλές πιθανότητες να βρει το δίκιο του και στο τέλος οι Μεξικανοί θα καταλήξουν και στο να χάσουν τον παίκτη αλλά και να μην λάβουν ούτε ένα ευρώ... Παρόλα αυτά Λίγκα και Τίγκρες εμμένουν στην ίδια στάση...





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_652.html
 
Top