Η υπόθεση του Άμραμπατ παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό με τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως επίκειται νέος κύκλος επαφών τις προσεχείς ημέρες.



Όσο ο Νορντίν Άμραμπατ δεν κλείνει σε άλλη ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η Γαλατασαράϊ να προβεί σε αλλαγή... πλεύσης για την περίπτωσή του. Παράλληλα ο Ολυμπιακός ουσιαστικά και σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τον Μαροκινό διεθνή χαφ. Τα δημοσιεύματα από την γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως μέσα στο προσεχές διάστημα θα γίνει νέος κύκλος συζητήσεων για τον παίκτη.



Ειδικά από την στιγμή που ο Άμραμπατ δεν βρίσκει λύση για το μέλλον του η Γαλατά συνεχίζει να σκέφτεται με ποιόν τρόπο μπορεί να... απαλλαγεί από το συμβόλαιό του: είτε με νέο δανεισμό του είτε με το να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή. Ο Άμραμπατ άλλωστε αποτελεί μία εκ των προσωπικών εισηγήσεων του Μίτσελ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρει καλά και τον έχει σε εκτίμηση ο Ισπανός τεχνικός.



Ο Μίτσελ τον θεωρεί μία καλή λύση για τα άκρα της επίθεσης. Παρόλα αυτά και ανεξαρτήτως του εάν η τουρκική ομάδα διαφοροποιήσει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη ή όχι ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μία ...μίνι υπέρβαση καθώς εκτός των άλλων ο Νορντίν Άμραμπατ έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την Γαλατασαράϊ. Βέβαια για τις πτέρυγες υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως ο Εμπαγιέ Νιάνγκ.



Από την άλλη ακόμα δεν έχει ξεχαστεί και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, που είναι μία ακόμα επιλογή του Μίτσελ.



Σε πρώτη φάση πάντως ο Ολυμπιακός έχει δώσει έμφαση στο θέμα του επιθετικού, συνεχίζοντας να έχει στην λίστα του παίκτες σαν τον Γέλε Βόσεν. Οι προσπάθειες και οι διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών Ελλάδας για να κλείσουν τις δύο τελευταίες τους προσθήκες συνεχίζονται και όλα αυτά ενώ στο Λιμάνι παραμένουν εν αναμονή των τελικών εξελίξεων για τον Άλαν Πουλίδο.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_525.html
 
Top