Δε θα το πιστεύετε πως έγινε ο πιο διάσημος "Batman"! Ο Christian Bale είναι αγνώριστος....









Μπορεί αρχικά τα μακριά μαλλιά να ήταν απαίτηση του ρόλου του ως Μωυσή στο βιβλικό δράμα "Exodus", όμως έχει περάσει ένας χρόνος από το τελευταίο του γύρισμα και ο Christian Bale δεν έχει κόψει τα μαλλιά του. Αντίθετα τα μακραίνει κι άλλο και δεν θυμίζει σε τίποτα πια τον κινηματογραφικό "Batman" που υποδύθηκε πριν από λίγα χρόνια!







Μάλιστα ο ηθοποιός έχει ενισχύσει το ατημέλητο look του και με μακριά γένια. Οι paparazzi απαθανάτισαν τον ηθοποιό σε βόλτα του στο Los Angeles.



Ο 41χρονος με αθλητικό look, επισκέφθηκε γυμναστήριο της πόλης και αφού... έκαψε τις θερμίδες, αποφάσισε να τις ξαναπάρει με ένα γεύμα σε μεξικάνικο εστιατόριο.











Ο Christian Bale δεν είναι πάντως ένας ηθοποιός που μένει πιστός σε ένα στυλ, καθώς ανήκει στους Χαμαιλέοντες του Hollywood που δεν διστάζει στιγμή να αλλάξει την εικόνα του για έναν ρόλο. Από την εποχή του American Psycho με τα άψογα κουστούμια και το clean cut face ο Christian Bale έφτασε στα όρια της ασιτίας για το The Machinist, από εκεί γέμισε όγκο για τον γυμνασμένο Batman αλλά και... τρίχες για τον βιβλικό Μωυσή.



Δες μερικές από τις μεταμορφώσεις του ηθοποιού για χάρη της τέχνης.





American Psycho - 2000



The Machinist - 2004




Batman Begins - 2005

 
Top