Ο Ιταλός εκπρόσωπος του Αρτούρ Μασουακού, Φρανσέσκο Λινγκέντι, διευκρινίζει στο "gazzetta.gr" πως... «ο Ραϊόλα δεν έχει καμία δουλειά με τον Μασουακού», τονίζοντας πως ο Γάλλος είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό.



«Η μισή Ευρώπη θέλει τον Μασουακού», ήταν τα πρώτα λόγια του Φρανσέσκο Λινγκέντι αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να μεσολαβεί συστήνοντας τον Γάλλο αριστερό μπακ των ερυθρόλευκων στην Μίλαν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ ).



Ο συνεργάτης του Κριστόφ Ενροτό βάζει τα... πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως: «Η Μίλαν θα ήθελε τον Μασουακού αλλά δεν έχει λεφτά για να τον αποκτήσει. Ο Μασουακού παραμένει στον Ολυμπιακό. Είναι μια χαρά στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό και δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει».



Ο Λινγκέντι παράλληλα εξέφρασε την ενόχληση του για το μπάσιμο του Μίνο Ραϊόλα σε ότι αφορά τον 21χρονο μπακ σημειώνοντας πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα για αυτό!



«Ο Ραϊόλα θα ήθελε τον Μασουακού, όμως δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Δεν είναι ο Ραϊόλα εκείνος που θα αποφασίσει αλλά ο Αρτούρ Μασουακού και ο Ενροτό.



Είχαν υπάρξει και στο παρελθόν θέματα με τον Ραϊόλα σε ότι αφορά τον Μασουακού. Δεν σημαίνει πως επειδή είναι γνωστό όνομα πως μπορεί να ελέγχει όλο το ποδόσφαιρο.



Μίλησα μαζί του και έκανε λόγο για δημοσιογραφικό λάθος. Ο Μασουακού δεν χρειάζεται τον Ραϊόλα και είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_6052.html
 
Top