Για τη μεταγραφή του στη Ρόμα που δεν έγινε ποτέ, αλλά και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιεβγιέν Κονοπλιάνκα σε δηλώσεις του.



Ο μακράν καλύτερος παίκτης της Ντνίπρο, αντιπάλου του Θρύλου στο Europa League, μίλησε αρχικά για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας.



«Ναι, η Ρόμα ενδιαφέρθηκε για μένα. Ίσως να είναι λίγο αναστατωμένοι, αλλά έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος συμφωνεί και κάποιος διαφωνεί», είπε ο Κονοπλιάνκα και συνέχισε για την όχι και τόσο... καλή κλήρωση με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε.



«Επικεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι του Europa League. Κατανοούμε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι δώρο, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Έτσι είναι, όμως, υπάρχει χρόνος να συγκεντρωθούμε και να δούμε τα επόμενα ματς της Ντνίπρο».



Τέλος, για την περιοδεία της ομάδας έως ότου ξεκινήσει η σεζόν, ο Κονοπλιάνκα κατέληξε. «Αποτελεί συν για εμάς πριν τον αγώνα με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μου αρέσει που παίζουμε μέρα παρά μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο και δουλεύουμε με την μπάλα».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_2400.html
 
Top