Έπειτα από εισηγήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με μετακινήσεις οπαδών σε παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και σε ποια θα υπάρχει απαγόρευση.



Μάλιστα, στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως ο κ. Κοντονής ζήτησε και έλαβε τις απόψεις των διοργανωτριών αρχών Super League και Football League, αφού έκρινε σκόπιμο να ζητηθεί η γνώμη τους.



Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση οπαδών στο Βέροια - Ολυμπιακός, ενώ στο Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής θα υπάρχει απαγόρευση.



Αναλυτικά:



Ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς έπειτα από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Ν. Κοντονή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.



-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 – ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο ΕΑΚ Βόλου



-Την ελεύθερη μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στους αγώνες α) ΠΑΕ Λαμία – ΠΑΕ Φωκικός την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και β) ΠΑΕ Βέροια – ΠΑΕ Ολυμπιακός την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας



Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκτός από τις εισηγήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, ζήτησε και έλαβε τις απόψεις των διοργανωτριών αρχών Super League και Football League, αφού έκρινε σκόπιμο να ζητηθεί η γνώμη τους.







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_3466.html
 
Top