Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" για την αναμέτρηση που προέκυψε στο Κύπελλο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.



«Δεν νομίζω ότι η διαφορά τους είναι τόσο μεγάλη. Μιλάμε για δύο μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός σίγουρα σε διπλό παιχνίδι έχει αβαντάζ, από το να ήταν ένας τελικός. Η ΑΕΚ στο ρόστερ της έχει πολλά παιδιά που έχουν εμπειρία Super League», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και μίλησε επίσης για...



...την δυναμική της ΑΕΚ: «Η διαφορά δυναμικότητας και το μέγεθος της ΑΕΚ στην Football League είναι εμφανής. Αυτό το λένε και οι αντίπαλοι προπονητές της. Δεν μπορεί να γίνει μία πραγματική σύγκριση για να δούμε το μέγεθος. Η ΑΕΚ έχει ποδοσφαιριστές νέους που έχουν εμπειρία από τη Super League. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει η ΑΕΚ είναι η δίψα και το πάθος για τέτοια παιχνίδια. Θα βγει σίγουρα η ένταση και η αντιπαράθεση που έχουν οι δύο ομάδες σε διοικητικό επίπεδο όπως διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες».



...το αν η ΑΕΚ έχει αβαντάζ λόγω του προγράμματος του Ολυμπιακού: «Όσον αφορά την προσέγγιση και την προετοιμασία η ΑΕΚ έχει ένα αβαντάζ, γιατί το πρόγραμμα της δεν είναι τόσο βεβαρημένο όσο του Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να δώσει κάποιες ανάσες σε βασικούς παίκτες».



...το αν υπάρχει διαφορά στα ρόστερ: «Σαν ρόστερ και σαν ποιότητα ο Ολυμπιακός είναι συν και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Σαν τρίτος μπορώ να εισπράξω ότι η ΑΕΚ θα έχει ένα πάθος και μία δίψα και ίσως αυτό να καλύψει την διαφορά τους».



...το που θα ήταν η ΑΕΚ αν έπαιζε στη Super League: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς με σιγουριά να πάρει θέση. στην Football League έχει μεγάλη διαφορά, στα ματς με τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα και ειδικά κόντρα στον Ατρόμητο, έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα, αλλά στο πρωτάθλημα που θες διάρκεια δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_9206.html
 
Top