Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος παρά τις ενοχλήσεις στη μέση συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Γιαννιώτας!



Στη δεδομένη απουσία του Κοσίτσκι ήρθε να προστεθεί χθες ένα πρόβλημα στη μέση του Θεοδωρόπουλου. Τελικά αυτό δεν αποδείχτηκε τόσο σοβαρό και έτσι ο Αστέρας δεν θα παραταχθεί με μόνο διαθέσιμο γκολκίπερ τον Μπαντή στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).



Έκπληξη αποτέλεσε η απουσία του Γιάννη Γιαννιώτα από την αποστολή. Πρόκειται για απόφαση που λήφθηκε για λόγους τακτικής και πιθανότατα σχετίζεται με μια ενέργειά του να σουτάρει αντί να πασάρει σε συμπαίκτη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.



Εκτός πλάνων του Στάικου Βεργέτη είναι επίσης ο Φακούντο Πάρα, που ταλαιπωρείται από θλάση και πιθανότατα χάνει και το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Εκτός παραμένουν επίσης οι Τορμένα και Αλόκο.



Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Φερνάντες, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Σκούρτης, Μπαράλες.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_470.html
 
Top