Ο Βίτορ Περέιρα δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την αναβολή της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό καθώς το πρόγραμμα του Ολυμπιακού γίνεται ξανά... άνω κάτω.



Ο Πορτογάλος τεχνικός τις τελευταίες δέκα ημέρες ετοίμαζε τους ποδοσφαιριστές του για μια συγκεκριμένη σειρά αγώνων και είδε τα σχέδια του να ανατρέπονται.



Η αποστολή των ερυθρόλευκων βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επιστροφής στη... βάση της και την Κυριακή (8/3) οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.



Με τον μεγαλύτερο προβληματισμό πλέον του Βίτορ Περέιρα να είναι το πως θα βάλει τους παίκτες του σε... ρυθμό με φόντο μια πολύ δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση την Τετάρτη (11/3), εκεί όπου ο Ολυμπιακός παίζει το μέλλον του στο Κύπελλο Ελλάδας και την ομάδα να πηγαίνει στη ρεβάνς του 1-1 του Καραϊσκάκη μη έχοντας επίσημο ματς στα πόδια της για περίπου δυόμισι εβδομάδες...






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_113.html
 
Top