Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γιώργο Τσουκαλά για την επιλογή της Ελευσίνας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021».

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Θα ήθελα να σου εκφράσω  τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιλογή της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Η διάκριση αυτή,  αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς την οποία κάνατε, προκειμένου να φέρετε εις πέρας αυτόν τον τόσο σημαντικό στόχο για την πόλη σας.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη δυσκολία του εγχειρήματος, μπορώ να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι αυτό το επίτευγμα για την πόλη και τους κατοίκους της Ελευσίνας. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους σας – Δημοτική Αρχή, φορείς και πολίτες – όσοι δουλέψατε για αυτόν τον μεγάλο σκοπό.

Εύχομαι ολόψυχα η Ελευσίνα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά της για την επόμενη πενταετία.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω, ότι ως Δημοτική Αρχή Πειραιά θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε την προσπάθειά σας, ευχόμενοι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Ελευσίνα».
 
Top