Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε πως προέχει η νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα έρθει... διψασμένη στο ΣΕΦ (16/11, 20:00) και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ είπε τα καλύτερα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο 22χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού σχολίασε το αυριανό (16/11, 20:00) ματς των ερυθρόλευκων με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το καλύτερο για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τη Γαλατά.

«Ξέρουμε τι έχει συμβεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα παρά τις απουσίες που έχει και θα έρθει εδώ για να κερδίσει. Κάθε ομάδα θέλει τη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να την διεκδικήσουμε. Παιχνίδι το παιχνίδι διαφέρει. Υπάρχουν, όμως, πράγματα που παραμένουν σταθερά. Εμείς απέναντι στη Γαλατάσαραϊ δεν κάναμε καλά τα σταθερά πράγματα. Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι, όπως συνήθως. Αυτό μας πόνεσε περισσότερο. Είναι περισσότερο θέμα μυαλού, καθώς δεν είναι ότι μέσα σε τρεις ημέρες βελτιωθήκαμε τόσο. Αλλάξαμε λίγο το μυαλό μας και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Όσον αφορά τον παίκτη που ξεχώρισε από τους «μπλαουγκράνα», αυτό ήταν ο Ράις: «Οι γκαρντ της και ο Ράις κυρίως χρειάζονται προσοχή. Ο Ράις είναι η μηχανή της ομάδας, διαχειρίζεται το παιχνίδι, σκοράρει, πασάρει και κάνει τα πάντα. Πρέπει να ελλαττώσουμε την δημιουργία του. Από εκεί και πέρα πρέπει να διατηρήσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες που παίζουν off ball χαμηλά».

Αναφορικά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπε: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει αλλάξει τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα. Η τακτική αλλάζει λίγο, αλλά η θέληση, η καρδιά και η ψυχή παραμένουν ίδια. Αυτά που πρόσφερε ο κόουτς Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό δεν τα αμφισβητεί κανείς. Η κατάκτηση της Euroleague και η συνολική προσφορά του είναι πολύ σημαντική. Ελπίζω ο κόσμος να την αναγνωρίζει, όπως κι εμείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετυχαίνει πράγματα στη ζωή του».

Τέλος, πρόσθεσε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δουλειά μας, όπως είναι το σύστημα της Euroleague, είναι να διαχωρίζουμε τους αγώνες ακόμα κι αυτοί είναι back to back. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και να τη νικήσουμε και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι. Κάπως έτσι πάει το πρόγραμμα».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/blog-post_156.html
 
Top