Ιδιαίτερο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος... τονίζει πως δεν παραγνωρίζει το καθήκον του ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ξεχνά όσα έζησε στον Θρύλο και για τον ίδιο η επιστροφή στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης, όταν και θα βραβευτεί στο περιθώριο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, είναι ιδιαίτερη. Πάντως ο ίδιος δεν ξεχνά πως ως επαγγελματίας... έχει αποστολή τη νίκη.

«Για μένα είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή να επιστρέψω στο μέρος όπου έχω καλούς φίλους και σπουδαίες αναμνήσεις, όμως πρέπει να εστιάσουμε μόνο στη νίκη και να μην σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο. Δεν παίζω εγώ, αλλά η Μπάρτσα. Περιμένω την ίδια αγωνιστική νοοτροπία που είχαμε με τη Μούρθια και πάνω απ' όλα συγκέντρωση και να μην σκεφτούμε ακόμα τη Ρεάλ», ανέφερε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» που την Παρασκευή θα υποδεχτούν τη Ρεάλ.

«Ο Ολυμπιακός θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με σπουδαίους παίκτες που είναι πολύ έμπειροι σε υψηλό επίπεδο. Γνωρίζουμε τα προβλήματά μας όμως πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του, μια πολύ επιθετική ομάδα. Δεν πρέπει να περιορίσουμε μόνο τον Σπανούλη, αλλά όλους τους παίκτες του», πρόσθεσε.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/blog-post_985.html
 
Top