Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φωτογραφιών του διαγωνισμού με θέμα «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά» έως και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016.

Υπενθυμίζεται, ότι στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Λυκείου, σπουδαστές και φοιτητές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Πειραιά, συμπεριλαμβανομένου του ΤΕΙ Πειραιά και της Σχολής Καλών Τεχνών.

Για τη συμμετοχή, απαιτούνται μέχρι δυο έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (ή 1 +1) πρώτο δημοσιευόμενες εκτυπωμένες φωτογραφίες διαστάσεων 20Χ30 και σε ψηφιακή μορφή υψηλής ανάλυσης, που μπορούν να απεικονίζουν καταστήματα, καταστηματάρχες, καταναλωτές, βιτρίνες, εμπορικούς δρόμους, λιμάνι, νόμιμα εκτιθέμενα εμπορεύματα κ.λπ. μόνο από την Αγορά του Πειραιά και με βασικό σκοπό την προβολή και την ανάδειξή της, μέσα από την καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας.

Οι φωτογραφίες θα παραδίδονται 9.00 – 16.00, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1-Μεγ. ΕΒΕΠ, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 4 ος όροφος, τηλ. 210 4176318).

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα αναδειχθούν από αξιολόγηση πενταμελούς επιτροπής, ενώ τα βραβεία των νικητών θα είναι 1 o Βραβείο: 800€, 2 ο Βραβείο: 500€ και 3º Βραβείο: 300€. Επίσης, θα απονεμηθούν 1 ος , 2 ος και 3 ος έπαινος, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε χώρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Για την δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του ΕΣΠ (210 4176318) ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα (espireas@otenet.gr).

Aπό το διαγωνισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι.
 
Top