Η 29χρονη σταρ των ριάλιτι στη Βρετανία, Frankie Essex σταμάτησε να τρώει και να πίνει και μετά από πολλές ώρες στο γυμναστήριο επανήθε... δριμύτερη...



Για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκατέλειψε τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να βάλει πολλά κιλά και να χάσει τη σέξι όψη της. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Η σταρ των ριάλιτι Frankie Essex δούλεψε πολύ, σταμάτησε να τρώει και να πίνει, έχυσε τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο και... παρουσίασε το αποτέλεσμα στις παραλίες της Μυκόνου!
Μεταμορφωμένη σε «Ελληνίδα θεά του σεξ», όπως τη χαρακτηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η τηλεπερσόνα ταξίδεψε στην Ελλάδα και το νησί του Αιγαίου, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα και να βγάλει τις σέξι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Φράνκι παίζει με το νερό και επιδεικνύει το μικρό ροζ διαφανές μπικίνι της, τόσο, ώστε να εξάψει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού και όχι μόνο. Η 29χρονη ξέρει να «χειραγωγεί» την κάμερα, στην οποία ποζάρει με τόσο προκλητικό τόνο, όσο είναι απαραίτητο για να προσελκύσει την προσοχή, όντας με γυμνασμένο και σέξι κορμί, μετά την παρένθεση που έκανε για ικανό διάστημα.
Απολαύστε τη μεταμόρφωση της 29χρονης καλλονής που παίζει με τα νερά της Μυκόνου...









 
Top