Ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν ο μεγάλος νικητής στον 36ο Τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ, αφού κατάφερε να νικήσει το Κερατσίνι στην παράταση με 1-0, χάρη στο γκολ του Στεφανή στο 110΄και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Αυτό είναι το 4ο κύπελλο που προσθέτει στη συλλογή του ο Ατρόμητος , μετά τις κατακτήσεις ρο 1998, το 2000 και το 2004.
Η ομάδα των Καμινίων, είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, εξαιρουμένων των πρώτων 15 λεπτών, τα οποία ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα των Καμινίων, μετά το πρώτο τέταρτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις σε αντίστοιχα σουτ του Μυλωνά στο 14΄και 16΄, τα οποία κατάφερε να εξουδετερώσει ο Παπαδόπουλος.
Το Κερατσίνι, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε… φάτσα με το γκολ στο 20΄, όταν ο Στρόμπουλος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο αμαρκάριστος Κουρκούτης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκαριών.
Το Κερατσίνι είχε δύο ακόμη πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Στο 28΄, με τον Μαριόλη, ο οποίος μετά από πάσα του Κοράκη από θέση πλάγια και αριστερά, έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Κοράκης έφυγε στην αντεπίθεση και από θέση τετ α τετ, έστειλε την μπάλα πάνω στον Θωμόπουλο.
Οι «ροσονέρι» μπορεί να υστέρησαν σε απόδοση έναντι του Ατρόμητου, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να ισορροπήσουν από το 38΄και μετά, χάνοντας τις πιο κραυγαλέες ευκαιρίες στο ματς για να πετύχουν γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την υπεροχή. Οι «κυανόλευκοι», είχαν κατοχή μπάλας, και έφταναν συχνά πυκνά στην αντίπαλη περιοχή και απείλησε τον Παπαδόπουλο, με τον Μυλωνά στο 54΄και στο 72΄.
Από την άλλη πλευρά, το Κερατσίνι προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις, αφού δεν μπορούσε να κρατήσει εύκολα την μπάλα και στο 78΄, λίγο έλειψε να σκοράρει, όταν ο Μελαμπιανάκης τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Λόη μέσα στην περιοχή, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 89΄ο Τριανταφυλλίδης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, από θέση πλάγια και δεξιά, υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.
Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το Κερατσίνι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.
Ο Μακρής με ατομική ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή από την αριστερή πλευρά, έκανε την παράλληλα σέντρα, ο Λόης έκανε το σουτ, η μπάλα αποκρούστηκε από α σώματα των αμυντικών και στην επαναφορά ο αμαρκάριστος Στρόμπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Θωμόπουλο.
Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, οι οποίες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση.
Στα τριάντα έξτρα λεπτά που παίχτηκαν, ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και με το γκολ του Στεφανή στο 110΄, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του 36ου κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά.
onsports.gr
 
Top