Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Ξάνθη με 2-0, πετυχαίνοντας κάτι απίστευτο τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 40 νίκες σε 44 ματς. 

Ούτε στα Πηγάδια δεν σταμάτησε ο Ολυμπιακός, αφού η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ξάνθης, ανοίγοντας κι άλλο την ψαλίδα από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του. 

Με τη νίκη τους αυτή, οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τις 12 σε 14 ματς φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να πετύχουν κάτι απίστευτο. 

Αν υπολογιστούν και τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν, τότε ο Ολυμπιακός μετράει 40 νίκες σε 44 παιχνίδια, αφού πέρσι δεν κατάφερε να κερδίσει μόλις δύο ματς, με ΑΕΚ και Πλανατανιά. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 40 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 μόλις ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει 122 βαθμούς από τους συνολικά 132 που μπορούσαν να πάρουν. 

Αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό 90% στη συγκομιδή των βαθμών στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι αντίπαλοι του ήταν αρκετά μακριά. 

Ο Παναθηναίκός για παράδειγμα έχει συλλέξει 42 βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 44 λιγότερους, ενώ πιο χαμηλά είναι ο ΠΑΟΚ που έχει μαζέψει 51 βαθμούς λιγότερους από τους «ερυθρολεύκους».
πηγη
http://www.pireasnews.gr/2017/01/40-44.html
 
Top