Ο Σύλλογος Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου (ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ) μπαίνοντας πλέον στο 4ο έτος λειτουργίας και επιτυχημένης πορείας του εύχεται για το νέο έτος Υγεία και Δημιουργικότητα σε όλους, μέλη και φίλους του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ, σε όλους τους εκατοντάδες που βρέθηκαν κοντά μας στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και σε όλο τον κόσμο.

Ας κάνουμε το 2017 όλοι μαζί ένα ακόμα βήμα για να φέρουμε περισσότερους συνανθρώπους μας στους χώρους άθλησης - ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια - το δρομικό κίνημα πρέπει να συμβάλλει και να διεκδικήσει τα συνολικά σύγχρονα δικαιώματα μας.

Παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ ότι ο Σύλλογος μας εκπροσωπείτε πλέον και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) μετά τις εκλογές που έγιναν στις 17 Δεκεμβρίου και την πρόσφατη συνάντηση του νέου Προεδρείου για την εκλογή του ΔΣ, από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Τουμανίδη.

Συγχαίρουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και του ευχόμαστε μια δημιουργική πορεία ώστε να συμβάλλει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στην βελτίωση των όρων άθλησης των δρομέων και περιπατητών και την προσέλκυση νέου κόσμου στους χώρους άθλησης.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ,
14/01/2017
http://www.pireasnews.gr/
 
Top