Μια απίστευτη υπόθεση βίας ανηλίκων από τους ίδιους τους γονείς ήρθε στο φως, σε γειτονιά της πόλης μας. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν λίγες ημέρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ/Α Πειραιά ένας άνδρας και μίας γυναίκα, οι οποίοι χωρίς να ήταν παντρεμένοι είχαν αποκτήσει 2 παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. 

Η συμπεριφορά των γονιών απέναντι στα παιδιά ήταν απερίγραπτη. Όχι μόνο τα παραμελούσαν, αλλά τα χτύπαγαν και τα άφηναν να ζουν σε ένα σπίτι, γεμάτο σκουπίδια, με διάσπαρτα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και καλώδια θερμοσίφωνα, τα οποία δεν έφεραν ούτε καν μονωτική ταινία για προστασία των παιδιών από ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με αστυνομικούς του Τ/Α Πειραιά που πήγαν στο χώρο, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή της Υπηρεσίας Α/Υ Νικηφόρου Παπαγεωργίου «οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι ήταν ανεπίτρεπτες για άνθρωπο πόσο μάλλον για ανήλικα παιδιά». 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των παιδιών, ο πατέρας χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις εναντίον των παιδιών και τα χτυπούσε με λουρί και με καλώδια στα πόδια και στο σώμα. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο κατηγορούμενος πατέρας χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» τον ανήλικο γιο του για τη μεταφορά ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, στις 6/1/17 το παιδί ευρισκόμενο στο σπίτι του πατέρα – κτήνος, στο κέντρο του Πειραιά, έλαβε από τον ίδιο για «μεταφορά» ένα σακουλάκι χάρτινο το οποίο στο εσωτερικό του περιείχε σε νάιλον ηρωίνη βάρους 1,1 γραμμαρίων. Η πράξη αυτή επαναλαμβανόταν συχνά, χωρίς το ίδιο το παιδί να έχει συναίσθηση των πράξεών του αλλά και του περιεχομένου των «δεμάτων» που λάμβανε. 

Μετά την επιτυχή παρέμβαση των αντρών του Τ/Α Πειραιά και τη σύλληψη των γονέων, τα παιδιά γλίτωσαν από τον εφιάλτη τους και παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του παιδιού».
koinoniki.gr 
Top