Η αλήθεια ότι από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν από το γραφείο τύπου του δήμου Πειραιά δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα...
Οι φωτογραφίες που αναρτηθήκαν στο pireaspress.gr μιλάνε από μόνες τους..
Διαβάστε:
Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, για να μη μας λένε και εμπαθείς, ότι σίγουρα η εικόνα του σημερινού πλακόστρωτου στην Καστέλλα είναι πολύ καλύτερη από το σκουπιδότοπο που προϋπήρχε!
Από εκεί και πέρα όμως, απέχει πολύ από την πραγματικότητα, η «διαρροή» που έγινε από τον Δήμο Πειραιά στα ΜΜΕ, περί δημιουργίας «πάρκου»!
Στο οποίο μάλιστα δόθηκε και το ρομαντικό όνομα «Αγνάντι»!
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ποιος είναι ο νονός του «πάρκου», αν και πάει κάπου το μυαλό μας…
Μάλιστα, για να είμαστε απολύτως αντικειμενικοί, ψάξαμε τον ορισμό της λέξης πάρκο, και βρήκαμε το παρακάτω:
πάρκο ~ : ανοικτός δημόσιος χώρος διαμορφωμένος σε κή πο ή μικρό δασάκι: Θα βρεθούμε στο ~ δίπλα στο σπίτι σου. || Εθνικό ~, εκτεταμένη περιοχή η οποία διατηρείται στη φυσική της κατάσταση και στην οποία προστατεύεται η χλωρίδα και η πανίδα. || Aρχαιολογικό ~, χώρος ανοικτός για την έκθεση και προβο λή των αρχαιολογικών ευρημάτων τα οποία έχουν βρεθεί επιτόπου, διαμορφωμένος σε πάρκο, με πράσινο και χώρους αναψυχής. || Bιομηχανικό ~, βιομηχανική ζώνη στην οποία οι εγκαταστάσεις βρίσκονται μέσα σε χώρο διαμορφωμένο σε πάρκο. παρκάκι το YΠΟKΟΡ.
Εσείς μπορείτε με βάση τις φωτογραφίες που είδατε, αντικειμενικά, να δώσετε τον ορισμό του πάρκου στο πλακόστρωτο «Αγνάντι»;
Γιατί και η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της!
 
Top