«Για σένα Αβραάμ»
Μία άκρως συγκινητική στιγμή, αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο Αβραάμ Παπαδόπουλο εκτυλίχθηκε στο δίτερμα που έδωσε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» στο Άκενκιρχ.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχει συγκλονίσει άπαντες στον Ολυμπιακό! Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το τεχνικό επιτελείο των νταμπλούχων Ελλάδας, που έζησαν από κοντά την περιπέτεια του διεθνούς αμυντικού, που θα μείνει για διάστημα έξι μηνών μακριά από την ενεργό δράση!
Στο δίτερμα που έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στο Άκενκιρχ, εκτυλίχθηκε μια σκηνή, η οποία συγκλόνισε τους πάντες και είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του διεθνούς αμυντικού, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Χρήστος Θέος εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι και στην συνέχεια αφιέρωσε το γκολ στον άτυχο στόπερ της πειραίκής ομάδας! Την κίνηση του γιατρού ακολούθησαν και όλα τα άλλα μέλη του προπονητικού επιτελείου, οι οποίοι πήραν ένα χαρτί που έγραφε «για σένα Αβραάμ»!
Περιττό να πούμε ότι όλοι όσοι έζησαν από κοντά την συγκεκριμένη σκηνή, συγκλονίστηκαν από συγκίνηση!
 
Top