Το θέμα του Μπρούνο Άλβες επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αφού η Γιουβέντους απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον άσο της Ζενίτ.
 
Η «Γηραιά Κυρία» επιθυμούσε διακαώς τον Πορτογάλο αμυντικό ωστόσο η πρόταση που κατέθεσε στην ρωσική ομάδα, αφορούσε σε δανεισμό του για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς. Βέβαια η επιθυμία αυτή της Γιούβε βρήκε... πόρτα από του ανθρώπους της Ζενίτ, καθώς δεν θέλουν να μπει οψιόν αγοράς στον παίκτη τους. Ο λόγος εξάλλου που ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θέλει να φύγει από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, είναι η παρουσία του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ωστόσο οι Ρώσοι θεωρούν ότι σε περίπτωση που τον επόμενο χρόνο αποτελέσει παρελθόν ο Ιταλός τεχνικός, θα είναι πρόσφορο το έδαφος για την επιστροφή του Άλβες.
Εξάλλου υπολογίζουν πολύ στον 30χρονο αμυντικό και η ουσία είναι ότι έπειτα από αυτή την εξέλιξη οι «μπιανκονέρι» απέσυραν τον ενδιαφέρον τους. Την ίδια στιγμή βέβαια όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες θέλουν σαν... τρελοί τον διεθνή στόπερ, έπειτα από την αποχώρηση του Μέλμπεργκ και τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Μάλιστα στο λιμάνι φαίνεται ότι δεν «ψήνονται» για να αγοράσουν τον παίκτη, μιας και υπερβαίνουν κατά πολύ τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου οι απαιτήσεις της Ζενίτ.
Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο στις διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών με τον Άλβες, είναι και η παρουσία του συμπατριώτη του, Λεονένρο Ζαρντίμ, χάριν στον οποίο εξάλλου «γεννήθηκε» και το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top