Οι παλιοί άσοι του Ολυμπιακού νίκησαν με 5-2 τους αντίστοιχους του Απόλλωνα στην Ριζούπολη σε έναν ακόμα φιλικό αγώνα που έδωσαν την Δευτέρα.
Οι παλαίμαχοι αστέρες του Ολυμπιακού έπαιξαν το Νο 603 παιχνίδι της ιστορίας τους. Αυτήν τη φορά έκαμψαν με μεγάλη άνεση την αντίσταση των βετεράνων του Απόλλωνα με το ευρύ 5-2.

Στο γήπεδο της Ριζούπολης βρέθηκε πολύς κόσμος, ο οποίος ευχαριστήθηκε θέαμα από τους ερυθρόλευκους άσους, αλλά και από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Τρία γκολ πέτυχε ο Γεωργουδάκης και από ένα οι Καλογερόπουλος και Σιδέρης.

Απονεμήθηκαν μάλιστα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας των βετεράνων του Ολυμπιακού. Προπονητής για τους βετεράνους του Ολυμπιακού ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος.
Στην αποστολή ήταν μαζί και οι Σ. Γκαβέζος, Καραπατής, Αγγελής, Καλτσάς, με φροντιστές τους Ρηγούτσο και Ντουλγέρογλου. Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Παπαμιχαήλ, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Μαργιώλης, Καρασαβίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Γεωργουδάκης.

Ως αλλαγή πέρασαν στο ματς και οι Μουκέας, Σταυρόπουλος, Δαμιανίδης, Χόρτσας, Μπαρμπαρής, Κουμαριάς, Καλαμάρας, Σάνης, Γ. Γκαβέζος, Γλύκας, Κτενάς, Κωττάκης, Πολίτης, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος και Μαντάζης.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top