Με αφορμή την πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού, ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta για μια... φουρνιά που αξίζει πολλά και θα πρέπει να δουλευτεί σωστά και να προσεχθεί! 
Μια νέα καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών υπάρχει στο Ρέντη. Και όχι στα λόγια, αλλά στιε πράξεις. Μια φουρνιά, που έχει αγγίξει στην καρδιά τους φίλους του Ολυμπιακού, που έχει κάνει αρκετό κόσμο να πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για να βλέπει τα παιχνίδια του NextGen Series.
Οι Πειραιώτες στο… μικρό Τσάμπιονς Λιγκ τα πήγαν εξαιρετικά. Στην 6η αγωνιστική κέρδισαν την Μπιλμπάο με 1-0 και προκρίθηκαν στους «16» ως πρώτοι στον όμιλο! Σε έναν όμιλο με αντίπαλο τους Βάσκους, την Μαρσέιγ και την Άρσεναλ.
Τα ερυθρόλευκα ταλεντάκια, δεν μάσησαν απέναντι στους ξένους και μάλιστα απέναντι σε τρεις σχολές, πουν μη τι άλλο δίνουν μεγάλη βάση στις Ακαδημίες. Ποιοι δεν το κάνουν; Οι Άγγλοι; Οι Ισπανοί ή οι Γάλλοι;
Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους του και συνεχίζει. Το ζητούμενο δεν είναι φυσικά που θα φτάσει στην διοργάνωση. Το ζητούμενο είναι να μην χαθεί η φουρνιά αυτή. Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή την παρέα να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Κάποιοι όμως σίγουρα έχουν ελπίδες για να τα καταφέρουν.
Αρκεί να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά και αρκεί κάποια στιγμή να αποφασίσουν οι ιθύνοντες την ΠΑΕ, ότι ΠΡΕΠΕΙ να βγαίνουν παίκτες και από την Ακαδημία.
Ο Ολυμπιακός σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα, με ελάχιστες δυνατές ομάδες, έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί και κάποιο από τα ταλέντα που διαθέτει. Και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αν για παράδειγμα έπαιζε βασικός ο Λυκογιάννης σε ματς με τον Πανθρακικό (εντελώς τυχαία η επιλογή της ομάδας), ο Ολυμπιακός θα έχανε;
Αφήστε που η προσωπική μου άποψη είναι και να στράβωνε ένα ματς, επειδή θα έπαιζαν κάποιοι νέοι, φυσικά και δεν θα χανόταν ο κόσμος. Μελλοντικά κερδισμένη θα ήταν η ομάδα.
Μακάρι λοιπόν, αυτοί οι νεαροί μάγκες του Μπέρτν Στορκ να προσεχτούν και να κάνουν καριέρα. Μακάρι να δούμε κάποιον από τους Χουτεσιώτη, Βούρο, Καραγκούνη, Λεάντρο, Δημακάκο, Σιώπης Μ., Βουτσιώτη, Γκίνο, Λύρα, Παιδάκη και Ιωαννίδη να παίζει στην πρώτη ομάδα. Και αναφέρθηκα σε αυτά τα παιδιά, γιατί αυτά ξεκίνησαν στο ματς – πρόκριση κόντρα στην Μπιλμπάο.
Υ.Γ. Μπορεί εύκολα κάποιος να υποστηρίξει, πώς να παίξουν αυτά τα παιδιά όταν ακόμα δεν έχουμε δει ουσιαστικά τον Φετφατζίδη (αν και πλέον δεν μπορεί καν να θεωρηθεί ταλέντο, αλλά έτοιμος ποδοσφαιριστής), τον Βλαχοδήμο, τον Λυκογιάννη (ο πιο… μεγάλος από τους μικρούς…). Ειλικρινά σε αυτό το θέμα πάω… πάσο. Μακάρι στη συνέχεια του πρωταθλήματος να τους δούμε και αυτούς με την ερυθρόλευκη…
 

πηγη:gazzetta.gr
 
Top