ΤΟ FIMOTRO... ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ



Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Στα... καταστήματα της Κηφισιάς βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος "εθεάθη" μαζί με το... Κώστα Τζαβάρα. Ο κύριος Σαμαράς μαζί με το κ.Τζαβάρα αφού απολάμβαναν το καφέ τους τους πλησίασαν πολλοί πολίτες... οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τα προβλήματα που συναντούν...
Προχώρα... μας κέρδισες αλλά και.... διαμαρτυρίες όπως δεν υλοποιήθηκαν οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ ήταν  μερικές από τις απόψεις που ακούστηκαν!
Εντυπωσιακό... πάντως ήταν ότι οι... περισσότεροι πολίτες έδειχναν να "κατανοούν" την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά για την... διάσωση της χώρας και εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια του πρωθυπουργού αναφέροντας φυσικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν! 
Το Fimotro ήταν εκεί και... έβγαλε και είδηση...
Ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε σε ερώτησή μας ότι... μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση αφού δέχθηκε "σωρεία αιτημάτων" από τους Κηφισιώτες επιχειρηματίες...!
Ο πρωθυπουργός... έδωσε απαντήσεις συνομίλησε με τους πολίτες το... "Αντώνη προχώρα" όμως του έδωσε απ ότι φάνηκε ιδιαίτερη χαρά και κουράγιο !
Βέβαια... ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε μακριά από τις κάμερες αφού κανείς δεν γνώριζε για την σημερινή του επίσκεψη στην αγορά της Κηφισιάς και ξέρετε κάτι ...καλύτερα διότι θα έχανε την ζωντάνια της η περίσταση...
Αξίζει.... να σημειωθεί ότι ακόμα και... η κρατική ΕΡΤ... "αγρόν ηγόραζε" για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην... αγορά της Κηφισιάς ενώ αν ήταν επίσκεψη του... Αλέξη Τσίπρα θα είχε... πλήρως τηλεοπτικά καλυφθεί με  λεπτομέρειες και θα ξέραμε από τους... ρεπόρτερ της ΕΡΤ ακόμα και που πάρκαρε το αυτοκίνητό του ο Αλέξης !
Έχω άραγε... άδικο ;
Σας ευχαριστώ...




ΣΧΟΛΙΟ: Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι τον ανακήρυξαν..οι Κηφισιώτες και  σε Εθνικό ήρωα για τα "ΖΑΠΠΕΙΑ" 1,2,3,4,5 και για τις κολοτούμπες του... στα μνημόνια...
Μιλάμε για γλύψιμο που προκαλεί εμετό...
Τουλάχιστον...


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/12/championsleague-fimotro.html#ixzz2Fsmgln8w
 
Top