Κουράκος: Ο Βουλγαράκης χρηματοδοτεί το κόμμα Καμμένου
Απίστευτες καταγγελίες από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Γ.Κουράκο, ο οποίος λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος του έριξε βόμβα στο πολιτικό σκηνικό, υποστηρίζοντας ότι ο Γ.Βουλγαράκης βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση του Π.Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της ο κ.Κουράκος άφησε αιχμές για τη στάση του κ.Βουλγαράκη απέναντι στο κόμμα του Καμμένου.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ Κουράκος  είπε πως μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: «Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;»
Διευκρίνισε μάλιστα ότι ο πολιτικός ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως διευκρίνισε, του απάντησε, «τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρήστο Ζώη;»
Σύμφωνα με τον Γιάννη Κουράκο, ο Γιώργος Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον Χρήστο Ζώη.
Όπως ισχυρίστηκε ο βουλευτής Β’ Πειραιά, ο ίδιος και ο Χρήστος Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη, καλώντας μάλιστα τον πρόεδρο του κόμματος Π.Καμμένο να πράξει το ίδιο.
Τέλος, ο κ. Κουράκος ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό και υπέβαλε την παραίτηση του.
«Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την αποχώρηση του κ. Κουράκου.
 
Top