Παίκτες για την επιθετική γραμμή και την δεξιά πτέρυγα της οπισθοφυλακής φαίνεται ότι ψάχνουν στον Ολυμπιακό, για το ενδεχόμενο που δεν ανανεώσουν Τοροσίδης και Τζιμπούρ.
Τόσο ο Αλγερινός στράικερ, όσο και ο «Τόρο» δεν έχουν πει ακόμα το «ναι» στις προτάσεις που τους έχουν κάνει οι πρωταθλητές, με αποτέλεσμα παρά την αισιοδοξία που υπάρχει, να παραμένουν όλα ανοικτά. Όσον αφορά βέβαια τον «τρομοκράτη» οι Πειραιώτες δείχνουν σίγουροι ότι θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και μετά το καλοκαίρι, τη στιγμή όμως που δεν είναι το ίδιο βέβαιοι και για τον αρχηγό τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να ψάχνονται για παίκτες που αγωνίζεται τόσο στην επίθεση, όσο και στη θέση του δεξιού μπακ, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Οι περιπτώσεις μάλιστα που κοιτάνε, φαίνεται ότι βρίσκονται στην ελληνική αγορά και μεταξύ αυτών είναι οι Γκέκας, Μάντζιος και Δημήτρης Παπαδόπουλος, όσον αφορά τη γραμμή κρούσης!
Σχετικά με τη θέση που αγωνίζεται ο Τοροσίδης, είναι γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Σκόνδρα του Ατρομήτου, για τον οποίο είχε υπάρξει και μία προφορική συμφωνία, παρά την αλλαγή δεδομένων στη συνέχεια. Παράλληλα εξετάζονται και ο Σάββας Τσιαμπούρης του Αστέρα Τρίπολης, όπως επίσης ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Πανιωνίου.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top