Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνεργασία με την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου προτείνουν μια γιορτή γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποκλειστικά για τα παιδιά  όλων των σχολείων μας, με σκοπό να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη. 
Στην πρωτοβουλία αυτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι  από τις 16:00 μέχρι τις 18:00 το  απόγευμα,   προσκαλούμε όλα τα παιδιά του Πειραιά να ολοκληρώσουν το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας και παράλληλα να προσφέρουν από ένα βασικό είδος διατροφής ( γάλα μακράς διαρκείας, ζυμαρικό, όσπριο, ζάχαρη, μαρμελάδα, κονσέρβα) ώστε να ενισχυθούν  οικονομικά αδύναμες οικογένειες.
Η Φιλαρμονική του Δήμου θα δημιουργήσει εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μαθητές  θα πουν τα κάλαντα, animateurs θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με παιχνίδια κατασκευές και face painting και στο τέλος θα  ανάψουμε τα φώτα του δέντρου για να φωτίσουν τις Χριστουγεννιάτικες νύκτες μας.
Στο πνεύμα της γιορτής σας περιμένουμε όλους με κέφι χαρά και όρεξη γύρω από το  Χριστουγεννιάτικο «δέντρο ζωής» του Πειραιά μας.
 
Top