Η συντονιστική  επιτροπή της περιφέρειας της Β΄Πειραιά καλεί τον Γιάννη Κουράκο να παραδώσει την βουλευτική του έδρα  στους Ανεξαρτήτους Έλληνες και τον χαρακτηρίζει ως διπρόσωπο και υπηρέτη των παλαιοκομματικών μηχανισμών...

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της Ανακοίνωσης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β’ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων στο κίνημα μας , σήμερα ανακοίνωσε τη παραίτηση του ο βουλευτής της περιοχής μας Γιάννης Κουράκος.
Η δικαιολογία παραίτησης του κρίνεται για όλους εμας τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεπαρκής και μη κατανοητά πολιτική ως επιχείρημα παραίτησης.
Οι παραπάνω εξελίξεις μας οδήγησαν στην επικοινωνία με τον Βουλευτή της περιφέρειας Β’ Πειραιά όπου ευθέως μας ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στα συντονισμένα όργανα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ώστε να δώσει εξηγήσεις για την παραπάνω πράξη του ,και δήλωσε ευθέως την συνέχεια της κοινοβουλευτικής του δράσης ως μεμονωμένα ανεξάρτητος ,αφήνοντας πάμπολλα ερωτηματικά ως προς την άστοχη κατ ’εμάς πράξη παραιτήσεως του .
Οφείλουμε να ομολογήσουμε σαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Β’ Πειραιά άλλα και σαν σκεπτόμενοι πολίτες, ότι υπάρχει μία απορία μεταξύ μας μιας και μόλις πριν από μερικές ημέρες είχαμε βρεθεί όλα τα μέλη της επιτροπής , με τους Πολιτευτές της περιοχής μας και με τις τοπικές Συντονιστικές Επιτροπές των Δήμων που απαρτίζουν την περιφέρεια μας και τον Βουλευτή κύριο Κουράκο Ιωάννη και από τη συζήτηση και τον διάλογο που εξελίχτηκε δεν ανέκυψε κανένα θέμα που να εγείρει τέτοιες ανησυχίες, ούτε μας ανακοίνωσε και ενώπιον του Αναπληρωτή Γραμματέα Γιώργου Αναγνωστάκου που λάμβανε μέρος στην παραπάνω Συντονιστική τους ηθικούς προβληματισμούς του.

Σαν Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Β΄Πειραιά οφείλουμε να τονίσουμε πως το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα (από τα μεγαλύτερα στην Επικράτεια της Ελλάδας) στην περιφέρεια μας είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής προσπάθειας και επίδοσης των ατόμων που απαρτίζουν την Συντονιστική Επιτροπή, των Πολιτευτών που λάμβαναν μέρος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας μας, καθώς και τη συνεργασία και αυταπάρνηση όλων των μελών που ήταν δίπλα στο κίνημα όλη αυτή τη χρονική περίοδο εως και σήμερα.
Η προσπάθεια αυτή έγινε ανιδιοτελώς , εθελοντικά με μοναδικό γνώμονα την αναχαίτιση των μνημονιακών μετώπων και την προσπάθεια να κάνουμε πράξη τα άρθρα που απορρέουν από την ιδρυτική μας διακήρυξη.
ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 

Ο αγώνας μας έγινε με σκοπό την επιτυχία του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και όχι για την ατομική εκλογή και προβολή οποιουδήποτε από τους υποψηφίους. 
Στην εκλογική διαδικασία επικράτησε τελικά και εκλέχτηκε ο κύριος Κουράκος Ιωάννης άλλα η έδρα ανήκει στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κατόπιν των παραπάνω θεωρούμε ότι την έδρα στην εκλογική περιφέρεια της Β΄Πειραιά την κέρδισαν από κοινού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και έτσι πρέπει να μείνει. 

Καλούμε σαν Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή της Β΄Πειραιά και σαν ενεργοί πολίτες τον παραιτηθέντα βουλευτή να πράξει το δίκαιο και αυτονόητο και να παραδώσει την έδρα που κατέχει στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Τέλος σαν Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της περιφέρειας Β΄Πειραιά κατόπιν της αρνητικά προπαγανδιστικής προβολής που δέχεται σκόπιμα και ύποπτα το κίνημα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα , καλούμε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να αμυνθούμε! 

Ως μονάδες, ως μέλη της οικογένειάς μας, και ως κύτταρα της κοινωνικής ομάδας που ανήκουμε, εξοστρακίζοντας πρώτα-πρώτα από πάνω μας, τη στημένη φρίκη «Αυτών», με το κάθε βραδινό τους τηλε-παραμύθιασμα.
Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους με τη συνείδηση μας. 

Και να θυμηθούμε ότι σε καιρούς εθνικής μειοδοσίας  όπως αυτή που τώρα πάλι μας ετοιμάζουν οι προδότες πολιτικοί του σάπιου συστήματος , γινόμαστε οι Έλληνες μια γροθιά, ανοίγουμε την αγκαλιά μας στο διπλανό μας, σε μια πρωτόγνωρη συνάθροιση πολιτών, και όχι πια «πελατών», οποιουδήποτε παλαιοκομματικού μηχανισμού ,που αδημονεί να υπηρετήσει για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Κουράκος.
Θυμίζουμε σε όλους ότι εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα ξέρουμε να αντιστεκόμαστε και να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία. 

Συνέλληνες, η Ελλάδα δεν πέθανε ακόμη! 
Ας την πάρουμε στα χέρια μας, εδώ και τώρα, γιατί είναι μόνο δική μας, και καθόλου όλων αυτών που αποκόμισαν κέρδη από τη δυστυχία που προκάλεσαν!
Στηρίζουμε τον Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο και συστρατευόμαστε μαζί του για να φτάσουμε σε ένα Συνέδριο που θα αντιπροσωπεύει το Λαϊκό Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα μας, όπου η βάση θα έχει τον Κυρίαρχο Ρόλο.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ…
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

http://neakeratsiniou.blogspot.gr
 
Top