Ο επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Νίκος Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του μίλησε για την σημασία της προσεχούς αναμέτρησής της στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.
Τον πιο κρίσιμο αγώνα τους, στην φάση των ομίλων του NextGen Series δίνουν την Τετάρτη (19:00) οι Νέοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Ο φορ των πρωταθλητών Ελλάδας, Νίκος Ιωαννίδης, θέλησε μέσω του olympiacos.org να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της σημαντικής αυτής συνάντησης.
«Είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου για εμάς. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, για να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το θέλουμε όσο τίποτα άλλο», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού άσου, ο οποίος στη συνέχεια απευθύνθηκε προς τον κόσμο κάνοντας κάλεσμα.
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αυτό που έγινε στο ματς με την Μαρσέιγ, που ήρθαν τόσοι φίλαθλοι να μας δουν, ήταν κάτι πολύ όμορφο. Τους χρειαζόμαστε και τώρα, θέλουμε τη στήριξή τους. Παίζουμε διαφορετικά μπροστά σε τόσο κόσμο. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ο κόσμος μας βάζει 'φτερά' στα πόδια!», επεσήμανε για να καταλήξει:
«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Για την ομάδα, για τον κόσμο που θα είναι εκεί για να μας δει, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε τον Ολυμπιακό ψηλά στην Ευρώπη».

πηγη:gazzetta.gr
 
Top