Ο Ιμπραΐμ Αφελάι, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, τόνισε πως η νίκη αυτή έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα.



Αναλυτικά όσα είπε:



«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.



Παίξαμε με πειθαρχία, είχαμε την κατοχή και είχαμε εναλλακτικές. Η Ξάνθη είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, πρέπει να βελτιωνόμαστε βήμα βήμα.



Ήταν σίγουρα δύσκολο και για τον προπονητή να μας προετοιμάσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε, το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε.



Κάναμε καλή δουλειά σήμερα, πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Η σημερινή νίκη μας δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι θέλουν να τον κερδίσουν.



Μπορώ να αγωνιστώ σε αρκετές θέσεις αλλά όπου με επιλέξει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω αυτή τη σπουδαία ομάδα. Το που προτιμώ να παίζω δεν έχει σημασία. Είμαι χαρούμενος όπου και αν παίξω».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_401.html
 
Top