Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα» διοργανώνει και φέτος τη Γιορτή της Λεμονιάς. Είναι ένα σύνολο εκδηλώσεων που λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι. 

«Το όνομα της οφείλεται στο κύριο προϊόν της περιοχής, το λεμόνι, το οποίο καλλιεργείτε στην περιοχή Λεμονοδάσος Πόρου.

Για φέτος οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 24 Ιουλίου 2015 και κορυφώνονται με την αναπαράσταση του ψαρέματος του “Κρόκου” στις 4 Αυγούστου 2015 συμπεριλαμβάνοντας ένα ποικίλο πρόγραμμα με μουσικές συναυλίες, ιστορικές αναδρομές, εκθέσεις ζωγραφικής και Αγιογραφίας, Μουσικοθεατρκή παράσταση, βραδιές χορού από χορευτικά συγκροτήματα, παράσταση θεάτρου σκιών, θεατρική παράσταση κ.α.

Το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων, θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του κτιρίου Συγγρού, όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο το οποίο αποτελεί ένα ξεχωριστό τμήμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.

Ενημέρωση ενδιαφερομένων

Ο Σύλλογος μας για τους σκοπούς της ευρύτερης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, έχει εκδώσει πρόγραμμα το οποίο κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα μας και σε έντυπη μορφή, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Λαογραφικό Μουσείο της “Ποριώτισσας”.

Για τους φίλους που σηνήθως επιλέγουν την ενημέρωση τους μέσω του κοινωνικού δικτύου facebbok, ο Σύλλογος μας έχει δημιουργήσει και συντηρεί τις κάτωθι ιστοσελίδες.

Ποριώτισσα – Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου : https://www.facebook.com/Poriotissa.gr
Γιορτή Λεμονιάς : https://www.facebook.com/poriotissa.lemonia
Για τους Φίλους που επιθυμούν να αναρτήσουν το δικό τους φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις εκδηλώσεις, υπάρχει το facebook group της Ποριώτισσας:https://www.facebook.com/groups/poriotissa/»

Όλες οι Εκδηλώσεις έχουν δωρεάν είσοδο.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top