Όσο η υπόθεση του Αρτούρ Μασουακού είναι σε... εκκρεμότητα και δεν ανακοινώνεται και ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης είναι λογικό στον Ολυμπιακό να φτάνουν προτάσεις για παίκτες που μπορούν να καλύψουν αυτά τα κενά.

Μια από αυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», εξετάζεται ήδη από τους ερυθρόλευκους και αφορά τον Μισέλ Μπαστός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και σε αυτό της άμυνας.

Πρόκειται για τον 31χρονο Βραζιλιάνο μπακ-χαφ της Σάο Πάολο που τον Ιανουάριο απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει περάσει και από τις Φέγενορντ, Λιλ, Λιόν, Σάλκε και Ρόμα και Εξέλσιορ.

Ο Μπαστός έχει συμβόλαιο με την Σάο Πάολο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, όμως όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ο παίκτης παρόλο που ήταν βασικός στα 14 από τα 16 ματς που έχει δώσει η ομάδα του βρίσκεται στα... «μαχαίρια» με τον προπονητή του, Χουάν Κάρλος Οσόριο, και δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Ευρώπη, εφ όσον ικανοποιηθεί οικονομικά τόσο αυτός όσο και η Σαο Πάολο.

Δείτε τον εν δράσει:

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_1090.html
 
Top