Με νέο της δημοσίευμα, η «Bild» σημειώνει πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με την υπόθεση του Κάρλος Ζαμπράνο, καθώς... αναλαμβάνει δράση ο μάνατζερ του παίκτη.

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον Ζαμπράνο, ο οποίος δεν ξέρει ακόμα πού θα είναι το μέλλον του.

«Σήμερα, αύριο το αργότερο, θα έρθει στη Φρανκφούρτη ο μάνατζερ του παίκτη, Έλιο Κασαρέτο. Τότε θα αποφασιστεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, αν θα μείνει ο παίκτης για ακόμα έναν χρόνο ή αν η Άιντραχτ θα αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Ο Περουβιανός ακούει σειρήνες από το εξωτερικό. Υπάρχουν οι Τράμπζον και Γαλατά από την Τουρκία, ενώ τώρα μπαίνει κι άλλη ομάδα στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, πρωταθλητής Ελλάδας για 42η φορά στην ιστορία του, είναι πολύ "καυτός" στο να αποκτήσει τον Ζαμπράνο, τον Νο.1 στόχο του. Έχει προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ. Το πλεονέκτημα της ομάδας του Πειραιά: Έχει προκριθεί απ' ευθείας στο Champions League».

Παρακάτω υπάρχουν και δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή Χέριμπερτ Μπρουκχάγκεν, που σημειώνει. «Εάν είχε γίνει προσφορά, θα το ήξερα. Αλλά πιστεύω πως θα υπάρξει απόφαση».

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα γράφει. «Αν ο Ζαμπράνο μείνει ή όχι, αυτό ακόμα είναι ανοικτό»

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_3333.html
 
Top