Ο Χόνας Γκουτιέρες διέψευσε κατηγορηματικά στο "gazzetta.gr" τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό!

Πάντως και ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει διαψεύσει, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Αναλυτικά...

Τις τελευταίες μέρες πολλαπλασιάστηκαν τα δημοσιεύματα που έφερναν τον Χόνας Γκουτιέρες στο ραντάρ του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος, ο οποίος μπορεί να καλύψει ολόκληρη την αριστερή πλευρά, αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλες τις θέσεις έπειτα από εφτά σεζόν στη Νιούκαστλ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το «λαγωνικό» όπως αποκαλείται, είναι ένας μαχητή της ζωής που κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε επιστρέφοντας εκεί που ανήκει. Στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Χόνας Γκουτιέρες, ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο έδειξε να αιφνιδιάζεται αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προέρχονται από την Αγγλία και την Αργεντινή, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να εκφράζει την άγνοια του.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω από προκύπτουν αυτές οι πληροφορίες αλλά δεν έχω μιλήσει με τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, όμως όπως σας είπα δεν υπάρχει καμία επαφή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουτιέρες βάζοντας τέλος στην έρπουσα φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες.

Όσο για το μέλλον του; «Αυτό τον καιρό προπονούμαι στη Βελέζ προκειμένου να διατηρήσω την φόρμα. Δεν μπορώ να αποκλείσω την επιστροφή μου στην Ευρώπη».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_2838.html
 
Top