Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, τίμησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Θοδωρή Δρίτσα για την πολυετή προσφορά του από τη θέση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας»  και του δημοτικού συμβούλου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, τιμώντας τη συνεισφορά του στα αυτοδιοίκητα κοινά του Πειραιά, απένειμαν στον κ. Δρίτσα το μετάλλιο της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης καλωσόρισε τον κ. Δρίτσα, τονίζοντας: «Ο κ. Δρίτσας είχε την ευγενή καλοσύνη να έρθει και να αποχαιρετήσει τους επί σειρά ετών συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους γιατί είναι πολλά χρόνια επικεφαλής της παράταξης «Το Λιμάνι της Αγωνίας», έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, βουλευτής Πειραιά και Υπουργός σε Υπουργείο με έδρα τον Πειραιά. Έχει αναλώσει όλα του τα χρόνια στην υπηρεσία του Πειραϊκού λαού και του Πειραιά. Για το Δημοτικό Συμβούλιο είναι απώλεια η αποχώρησή του γιατί ήταν πάρα πολύ χρήσιμος. Ελπίζουμε όμως οι συμβουλές του και από το μετερίζι του Υπουργού θα είναι χρήσιμες και θα είναι δίπλα μας. Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε γιατί συνδράματε στο να τιμηθεί ο κ. Δρίτσας για την επί σειρά ετών προσφορά του».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επεσήμανε: « Η προσφορά του κ. Δρίτσα στην πόλη είναι γνωστή σε όλους. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα, η οποία ήταν παραγωγική και θετική παρά τις όποιες διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις. Θεωρώ ότι από τη θέση του Υπουργού αλλά και ως μέλος της κυβέρνησης, σίγουρα θα επιχειρήσει να βοηθήσει την πόλη του Πειραιά. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Δρίτσα καλή επιτυχία στο έργο του, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Να τον ευχαριστήσω ως Δήμαρχος για την παρουσία και την προσφορά του  στην πόλη, η οποία δεν σταματά και θα συνεχιστεί. Η τιμητική διάκριση στον κ. Δρίτσα είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο που έχει αναλώσει τόσες δεκαετίες στην υπηρεσία των δημοτών του Πειραιά».
 
Top