Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Τβέντε με 1-2 στο φιλικό που έγινε χθες στην Ολλανδία.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ και να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φράνκο Χάρα μίλησε στη Nova, σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα στη νίκη και πως θα παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την Τβέντε και τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Το σημαντικότερο είναι να μπεις στους ρυθμούς και να προσαρμοστείς σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Συνεχίζουμε στα φιλικά παιχνίδια ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας. Είμαστε μία ομάδα που πρέπει να μπαίνει από το πρώτο λεπτό του αγώνα για να προσπαθήσει να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να ψάχνει τη νίκη από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Πρέπει να πρεσάρουμε και να παίζουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να βρει η ομάδα τους ρυθμούς της και να ετοιμαστούμε γιατί ξεκινά το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές ξεκινάμε από το μηδέν γιατί έχουμε νέο προπονητή. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο για να κερδίσουμε μία θέση στην ενδεκάδα και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το προσεχές φιλικό με τη Φέγενορντ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο. Έχουμε παίξει ήδη με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε , όπου δεν πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μπήκαμε σιγά - σιγά στις ιδέες που θέλει ο προπονητής μας και αυτό μετράει για μας».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_3885.html
 
Top