Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Αρτούρ Μασουακού είναι γνωστό εδώ και καιρό, με τα ξένα δημοσιεύματα να πληθαίνουν καθημερινά, αναφέροντας πως η υπόθεση του Γάλλου αμυντικού είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα «goal.com», που αναδημοσιεύει δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», κάνει λόγο πως οι Ρωμαίου έχουν καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που επιθυμούν για την θέση του αριστερού μπακ, ο οποίος είναι ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ενώ για την επίθεση συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του Έντιν Τζέκο.

Μάλιστα, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έκανε και δηλώσεις, τονίζοντας πως παρακολουθεί τη Ρόμα και το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα, ενώ όπως είπε γνωρίζει και για το ενδιαφέρον της Ίντερ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Προέρχομαι από μια σημαντική σεζόν, την δεύτερή μου ως επαγγελματίας. Με χαροποιεί το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων, διότι αυτό σημαίνει ότι τα πάω καλά. Το ιταλικό ποδόσφαιρο απαιτεί πολύ τακτική, κάτι που θα με βοηθούσε. Τη Ρόμα την παρακολουθώ, γιατί βλέπω το πρωτάθλημα της Ιταλίας, καθώς είναι από τα καλύτερα του κόσμου. Προσωπικά για μένα, θα ήταν ένα όνειρο, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στο Champions League, ενώ διεκδικεί και το πρωτάθλημα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν θρύλοι στην ομάδα όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι, ενώ και ο κύριος Γκαρσία είναι σαν κι εμένα Γάλλος. Σε μια πρόταση της Ρόμα δεν μπορείς να πεις όχι, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Γνωρίζω και για το ενδιαφέρον της Ίντερ, όπου εκεί είναι ο ‘αδερφός’ μου Κοντογκμπιά, με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στη Λανς. Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό, που είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις, θα περιμένουμε και θα δούμε…».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_2054.html
 
Top